It is currently Wed Oct 23, 2019 3:07 am


Skille wiez -pytanie

Here you can talk about your towers tactics.

Skille wiez -pytanie

Postby Ashentar » Tue Mar 05, 2013 10:14 pm

Jak w zasadzie używa sie skille wieżyczek?
Powiem ze raz mi działało, ale podczas dłuższej rozgrywki gdy wszystko szybko stawiam kompletnie sie gubie, bo ani prawy , ani przytrzymanie prawego ani wybranie skilla i klikniecie na wieze lewym prawym, ani sam lewy nic nie daję...
Nie było do nich samouczka więc w zasadzie nie wiem czy czasem coś złe klikam czy ekran mi się blokuje bo coś innego zaznaczam.

Prosił bym o jakieś tipsy :)
Ashentar
 
Posts: 13
Joined: Tue Feb 19, 2013 12:05 pm

Re: Skille wiez -pytanie

Postby Kingu » Tue Mar 05, 2013 10:21 pm

Klikasz na wierzę prawym i wybierasz skila z menu
lub myszą celujesz w wierzę i klikasz 1,2,3 lub 4
albo wybierasz z lewej i wtedy klikasz w wierze, ale tylko tym skillem do momentu jak nie klikniesz w skilla jeszcze raz by wyłączyć zaznaczenie i tyle. [;
Kingu
 
Posts: 30
Joined: Tue Feb 19, 2013 12:40 pm

Re: Skille wiez -pytanie

Postby Ashentar » Tue Mar 05, 2013 10:29 pm

Dzięki,
widać muszę nagrywać filmiki bo wydaje mi się że co jakiś czas blokuje mi się menu skilli gdy buduje wieże :(
Ashentar
 
Posts: 13
Joined: Tue Feb 19, 2013 12:05 pm

Re: Skille wiez -pytanie

Postby Kingu » Tue Mar 05, 2013 10:35 pm

Jak masz wybraną wierzę do ustawiania, to jak masz miejsce prawym klawiszem zmieniasz jej kierunki. Wtedy ppm nie działa jak anulowanie, jeśli w ogóle tak może działać.
Spróbuj wejść w taktyczny widok jak się przyblokuje czy jakoś tak.
Kingu
 
Posts: 30
Joined: Tue Feb 19, 2013 12:40 pm

Re: Skille wiez -pytanie

Postby conar8 » Thu Mar 07, 2013 4:45 pm

Zastanawia mnie czy da się ustalić dokładnie jakie umiejętności się dostaje i za co jak się gra wieżami?
Bo w samouczku nic na ten temat nie ma...
Na czym gram:
Windows 7 x64 PL
Intel dual-core E5700 3,00 GHz
NVIDIA GeForce GT 430
4 GB RAM
conar8
 
Posts: 170
Joined: Tue Feb 19, 2013 9:04 pm

Re: Skille wiez -pytanie

Postby Kingu » Thu Mar 07, 2013 7:43 pm

Wszystko jest w "jak grać" tylko trzeba przejść w część multiplayer.
Kingu
 
Posts: 30
Joined: Tue Feb 19, 2013 12:40 pm

Re: Skille wiez -pytanie

Postby conar8 » Thu Mar 07, 2013 9:13 pm

Kingu wrote:Wszystko jest w "jak grać" tylko trzeba przejść w część multiplayer.


Wcześniej zanim napisałem, byłem czytałem i NIE WIDZIAŁEM aby było gdzieś dokładnie napisane jak zdobyć np uleczanie, czy inne rzeczy. Jest co dają.
Jak coś pominąłem proszę o dokładne określenie w której zakładce... np Multiplayer--->jak grać wieżami--->zdobywanie umiejętności....
Na czym gram:
Windows 7 x64 PL
Intel dual-core E5700 3,00 GHz
NVIDIA GeForce GT 430
4 GB RAM
conar8
 
Posts: 170
Joined: Tue Feb 19, 2013 9:04 pm

Re: Skille wiez -pytanie

Postby Kingu » Thu Mar 07, 2013 9:28 pm

Zdobywać możesz budując harvester i wybierając z 3 możliwości powerupy właśnie.
Z innych opcji możesz jeszcze kasę lub punkty wybrać.
Kingu
 
Posts: 30
Joined: Tue Feb 19, 2013 12:40 pm

Re: Skille wiez -pytanie

Postby conar8 » Thu Mar 07, 2013 9:37 pm

hmm to wiem, ale niestety nigdzie nie znalazłem czy można np jak w 1 Anomaly było samemu ustawić czy chce 1,2, 3 czy 4 umiejętność aby mi produkowało częściej niż inne...
Jedynie że systematycznie się dodają, czyli pewnie nie ma takiej opcji, choć by była ciekawa bo każdy ma trochę inna taktykę.
Na czym gram:
Windows 7 x64 PL
Intel dual-core E5700 3,00 GHz
NVIDIA GeForce GT 430
4 GB RAM
conar8
 
Posts: 170
Joined: Tue Feb 19, 2013 9:04 pm

Re: Skille wiez -pytanie

Postby Kingu » Thu Mar 07, 2013 9:51 pm

Ano rację masz, ale wychodzi na to, że po to właśnie my tu jesteśmy by zasugerować. Bo w pierwszej części nie grało się wieżami.
Kingu
 
Posts: 30
Joined: Tue Feb 19, 2013 12:40 pm

Next

Return to Taktyki Wież / Towers Tactics

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron