It is currently Tue Nov 20, 2018 1:12 pm


Alcatel T10 game dosent play just loops intro

This is the place where you should post any technical problems you find out on your Android device with Anomaly Korea game isntalled. Oh - and on your PC too (which is Win, Mac and Linux).

Alcatel T10 game dosent play just loops intro

Postby xgenoriginal » Mon Dec 31, 2012 3:05 am

I start the app it comes up with the 11bit studios then begins an intro movie which I can skip after which it has a loading circle in the bottom right for a short time then goes back to the 11bit studios screen and beginss the loop again
xgenoriginal
 
Posts: 1
Joined: Mon Dec 31, 2012 3:01 am

Re: Alcatel T10 game dosent play just loops intro

Postby bryanbash » Tue Jan 22, 2013 5:01 pm

I just bought the game recently on Google play, and I also experience the same problem, It just keeps on looping on the intro movie over and over again... though my device is winpad
bryanbash
 
Posts: 1
Joined: Tue Jan 22, 2013 4:58 pm

Re: Alcatel T10 game dosent play just loops intro

Postby admin » Wed Jan 23, 2013 10:47 am

Hi,

Please give us more details on the devices - as much as possible - Android version + device details.
thx
admin
Site Admin
 
Posts: 504
Joined: Thu Mar 31, 2011 7:28 pm

Re: Alcatel T10 game dosent play just loops intro

Postby ideal » Tue Feb 10, 2015 8:10 am

this is very nice post!!!!!!!!!!!!!! 8-) :?
Decrease your exam stress by using our braindumps - ccna training best quality testking and caltech.edu. We provide with 100% fcc guarantee along with Southern California University of Health Sciences and selftestengine.
ideal
 
Posts: 1
Joined: Tue Feb 10, 2015 8:09 am

Re: Alcatel T10 game dosent play just loops intro

Postby qqwwee1234 » Sun May 01, 2016 11:53 am

qqwwee1234
 
Posts: 22
Joined: Thu Oct 08, 2015 4:39 am


Return to Technical support (Android and PC)

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron