It is currently Tue Aug 21, 2018 8:55 am


problem in samsung galaxy ace

This is the place where you should post any technical problems you find out on your Android device with Anomaly Korea game isntalled. Oh - and on your PC too (which is Win, Mac and Linux).

problem in samsung galaxy ace

Postby faraquet » Fri Dec 28, 2012 6:27 pm

Hi,
I've got the problem with anomaly korea on my samsung glaxy ace. After choosing a mission game is stoped with black screen and "loading logo". There is only music and this screen, nothing more. What shoud I do? Or mayby my phone is not good enough? (but as far as I know AK is compatible with it)

Thanks in advance for answer
Regards
faraquet
 
Posts: 3
Joined: Fri Dec 28, 2012 6:21 pm

Re: problem in samsung galaxy ace

Postby admin » Wed Jan 02, 2013 6:03 pm

Hi,
Are you skipping the intro? Does it happen as well if you do not skip intro movie?
thx

PS - we're gonna deliver some fixes, so please be patient. If you would like to get a refund, please send us transaction details at support [at] 11bitstudios [dot] com
admin
Site Admin
 
Posts: 504
Joined: Thu Mar 31, 2011 7:28 pm

Re: problem in samsung galaxy ace

Postby faraquet » Wed Jan 02, 2013 7:44 pm

But there is no intro movie

I will describe you what I see, maybe it will be helpful :)
1) I'm starting the game and there is a Anomaly Korea sign. There is icon for moving forward
2) After that there is a menu with choose mission screen
3) After that screen with mission description, icon for moving forward. I can choose the dificult level
4) And that it. After that there is only black screen with loading logo and the same music like on start menu.

This is new phone. Maybe I need to instal some soft? (I'm not good in android system so this sentence can make no sense ;) )

I know, that I can get refund, but I also can wait for updates, maybe it will fix this problem :)

Regards!
faraquet
 
Posts: 3
Joined: Fri Dec 28, 2012 6:21 pm

Re: problem in samsung galaxy ace

Postby admin » Thu Jan 03, 2013 10:59 am

OK. What is the exact model of this galaxy ace? We're gonna try to fix it.
thx
admin
Site Admin
 
Posts: 504
Joined: Thu Mar 31, 2011 7:28 pm

Re: problem in samsung galaxy ace

Postby faraquet » Fri Jan 04, 2013 10:06 pm

It is GT-S5830i with android 2.3.6.
faraquet
 
Posts: 3
Joined: Fri Dec 28, 2012 6:21 pm

Re: problem in samsung galaxy ace

Postby admin » Mon Jan 07, 2013 12:08 pm

Thanks.
there's also one solution suggested by one of the users and it solves problem on Galaxy Tab:
please go to the device settings and turn off "force gpu rendering".
Anyways, we're still working on some fixes.
:)
admin
Site Admin
 
Posts: 504
Joined: Thu Mar 31, 2011 7:28 pm

Re: problem in samsung galaxy ace

Postby admin » Fri Sep 06, 2013 10:08 am

what system has had this winpad installed at first?

Please give us more info: what exact kind of device is that / what system version / is this rooted etc.
thx
admin
Site Admin
 
Posts: 504
Joined: Thu Mar 31, 2011 7:28 pm

Re: problem in samsung galaxy ace

Postby agaM2314 » Wed Dec 18, 2013 3:53 pm

Maybe it is fault of your firmware, try to update it.
agaM2314
 
Posts: 2
Joined: Thu Dec 12, 2013 5:47 pm

Re: problem in samsung galaxy ace

Postby madooeiei » Tue Jul 26, 2016 8:04 am

madooeiei
 
Posts: 168
Joined: Sat Oct 03, 2015 9:27 am


Return to Technical support (Android and PC)

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron