Page 1 of 1

software is confused between keyboard/mouse setup

PostPosted: Sun Jun 26, 2011 11:23 am
by neontarget
I've purchased this game the day it came out, and have beaten the game some time ago. Now I've gone back to playing it , and I notice it had a touchscreen update through steam. Anyway, I usually play the game with the keyboard just fine. Today though, I notice that I can't find the "position" icon in the squad config menu. It's like it doesn't exist! I've gone to my options menu, and set to mouse and apply. Sure enough, I can simply drag and drop my order of squad units with the mouse just fine. Hit escape button and go back to options to set to keyboard again and apply and restart level. Position icon is still not there!

What's going on?


and on a separate note, I remember microsoft had an update on the visual C++ distribution package. My windows 7 had already downloaded and installed it. Could that be related?

Re: software is confused between keyboard/mouse setup

PostPosted: Sun Jun 26, 2011 8:02 pm
by tunix
Thanks for the info. It looks like it's related to the touch screen update. We'll check it asap.

Re: software is confused between keyboard/mouse setup

PostPosted: Mon Jun 27, 2011 5:03 pm
by tunix
It should be fixed now.